Monday, April 28, 2008

Spring is finally here

Lately weather is nicer and warmer. Saja keluar pi kedai Salvage Road belakang rumah nak cari curtain. Salvage road tu actually kedai perabot. Dah 4 bulan duduk sini baru nak cari curtain. Bukan tak boleh beli awal2, tapi takde yg berkenan. Kat kedai salvage road tu jumpa la curtain yg sesuai utk kitchen. So skrg nie kitchen je yg ader curtains. Area lain masih kosong je, tapi takpe, semua tingkap mmg ader blinder.

Since the weather getting warmer, the boys berani la keluar rumah pakai seluar pendek. Angin sesekali kuat juga bertiup, so jacket mmg tak boleh miss. Kalau dah lalu depan ShopRite confirm la kena singgah, Harith mcm biaser sambar HotWheels. Nasib baik la takde jual Ben10 or Cars kat situ. Setakat hotwheels takde la teruk sgt poket kena kikis.



Later lepas balik dr kedai blkg, dpt phone call. Friends ajak join picnic kat West Haven beach. On aje... Lagipun bukan ader buat aper pun kat rumah. At the beach, macam2 jugak la activities buat kat situ selain acara wajib, makan2. Ada yg main volleyball (dlm bulatan), kids main baling2 pelbagai jenis bola, korek tanah pun ader. Weather makin sejuk pulak lepas tu. Control macho je la Azrul and Harith yg selamba berseluar pendek itu. All in all, it was fun and enjoyable.

5 comments:

Joey aka Rizal said...

Wei, mcm best jek tempat ko. Aku plan nak gie tempat ko gak nie. But end of May mcm tak leh lah Zatil....kerja punya pasal:(

together-gather said...

joey: takpe, ko lama lagi nak duk US nie. kitaorg nie yg kena plan elok2 kalau nak cover byk tempat. biler nak pi tempat ko yek? july sesuai dak?

Joey aka Rizal said...

Zatil: Ehhh, aku lama lagi kat sini. You and your family is always welcome, anytime. July ker, August ker, September ker, well, its up to you.

~Maz + Rin~ (",) said...

ayoi...

aku menghadapi masalah nak nukor template...habihh blog aku...dh jd mcm apa jer..huhhhh..help mate...kalau ko tau la...aku dh malas nak kodek2...naik nyampah....give up...helpppp!!! kot2 la wat tutorial ker...hahahahha...

~ayoi~ said...

Zizie: Amenda la yg kau buat kat blog kau sampai lari semua template. Aku ni nak kata pandai, takde la. Aku guna standard template je kat blog ni. Pas tu dah kacau langsung.

Related Posts with Thumbnails