Saturday, April 26, 2008

Tipah tertipu

Teringin betul nak makan Twisties. Asyik makan cheese doodle, jemu la jugak. Cheese doodle nie cepat muak, byk sgt cheese.

Tahap mengidamkan Twisties nie sampai kemuncaknyer last wednesday. We went for groceries shopping at Shoprite. I went there first, Azrul joined later after sending Harith to school.




The moment I entered the door, terus nampak this one snack. Nampak sedap betul... Label dekat rack tu nampak written "cheese...". Semakin dihampiri makin bersemangat dah nak beli. Label on the snack tak nampak lagi coz terbalik. Sekali biler pusing tgk, PORK RINDS!!! Aiyark!!! Tipah tertipu... terbantut terus... hancusss harapan nak beli :-(

Later maser Azrul sampai, citer la dgn dier. Funny thing was, Azrul pun experienced the same thing. Dier pun tertipu dgn the snack yg nampak sgt sedap itu, wakakaka...

Saper leh tolong deliver Twisties ke sini??? I nak perisa BBQ satay, Azrul nak yg tomato tu, and Harith nak yg cheese and chicken :-D

4 comments:

the cheeky wife said...

super rings...adeih sedap nyer. makan sampai kuning2 tangan

Joey aka Rizal said...

dkt asian store kat cleveland ader, brand dari Indon lagi....

~ayoi~ said...

Cik Pah: Super rings? I like it too, especially bila dah nak abis. Finger licking good.

Joey: Kalau nak suruh kau pos Twisties dari Cleveland, mau mahal bayar postage je dari harga Twisties.

Michelle Ho said...

Jom buat deal. You send me the cheexy doodles, I send you Twisties! Apa alamat mu? Hehehe...

Related Posts with Thumbnails