Sunday, October 12, 2008

Updates on kad raya

Since kami beraya di perantauan, jakun la sket biler dpt kad raya.... hehehe...

In relation to our entry, Yayyy!!! Dapat kad raya!!! kami nak ucapkan byk2 terima kasih to family and frens yg sanggup bersusah payah mengepos kad2 raya pd kami di sini. InsyaAllah next raya, u guys will be in our top list to receive our kad raya. Maklumlah tahun nie tak dpt balas kan... walaupun dpt gak pantun 'pecah kaca, pecah gelas, sudah baca, harap balas...'. InsyaAllah kami balas next year, ok! hehehe...

Tak lupa juga, thanks pd yg sudi mb2u duit raya utk littleman ;)


5 comments:

Olpicture said...

kat sini pun dapat kad raya ala-ala jumlah camtu jugak (tu pun company yang hantar...kad raya Honda, kad raya Citibank!) sumer sebab berhutang ngan diaotang kannn.... hehe ... family and fren dah bersms jer...

Shahnaz Ramli said...

Duit raya pun main M2U skrg?? M'sia boleh..

the evil genius said...

after leaving school..i tak pernah balas kad raya member...more of e-card or sms person i guess

zatil said...

olpicture: i personally think dpt physical kad raya lebih sentimental la dpd kiriman sms. Sms pun skrg ramai yg main fwd2 saja :D

shahnaz: hendak seribu daya ;) M'sia boleh!!!

~ayoi~ said...

mr evil: No doubt dgn technologies sending greetings/raya wishes made life easier. tapi bila dpt the actual kad ni sentimental value dia lbh sket la

Related Posts with Thumbnails