Wednesday, October 1, 2008

Salam Lebaran dari Connecticut

Kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin... buat keluarga mr ayah di Keramat, keluarga mrs mama di Taiping, paklong mali di bota, paklang farul di Canada (outstation la pulak... kesian aiman raya tanpa ayah), uncle lod di Johor Bahru (tahun nie tak dpt cuti raya), uncle Kanip di India (semoga kapal berlayar dgn selamat), cik ura di Seberang Jaya (bekerja di hari raya), saudara-mara, dan juga sahabat handai yg berada di perantauan serta di Malaysia.

11 comments:

iXa said...

sememehnye... ishk3. nasib baik hensem gak!

jep said...

salam perantauan ayoi & family, tgh sibuk perah otak kat dwn exam.. org kampung seronok2 beraya :(( selamat hari raya, maaf zahir & batin!

zatil said...

kak ja, tu gambar raya tahun lepas... :D yg dier dok ngamuk sakan, sampai family pic pun tak dpt amik :P

yaya|azura said...

selamat hari raya ayoi&family.
zatil, ko masak apa utk raya? hihih...

maaf zahir batin.

zatil said...

cikyaya: ko wat aper online 1st day raya nie??? pi raya la weii!!! :P

jgn main2... aku masak gak rendang and nasi impit kuah kacang. kalau takde raser cam tak kena la plak ;)

~ayoi~ said...

Jep: Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin. Adat la menuntut ilmu, kena sacrifice sikit for the next few years.

yaya|azura said...

hebatnyeee ko zatil.. hahah.. aku tabik! aku online laa.. sambil tunggu orang datang umah... hiks.

:)

Olpicture said...

ayoi & Zatil & Harith: Selamat Hari raya, Maaf Zahir Batin.... naper gambar harith jer tu? i ni kat Kampung's CC sementara nak ambil tempahan roti jala nak makan dengan Kuzi... ops! jangan jelesss....

zatil said...

olpicture: Selamat Hari Raya to u too... gambar harith je dulu. nanti ada la tu gambar mama and ayah dier ;)

roti jala? sila2... kami dah merasa maser raya pertama :)

Joey aka Rizal said...

Selamat hari raya, maaf zahir & batin to you and your family.

vivavogue said...

wahhhh....kelas e-card korang....hehehehe....amacam raya di perantauan??

Related Posts with Thumbnails