Wednesday, July 23, 2008

Makan2 and MRI

Last saturday we had makan2 session at one of the m'sian house here. It was a farewell for a guy who is going back (for good) to M'sia bumi tercinta. Dgr je nak pi keluar, littleman la org yg paling excited... psl dpt keluar rumah :D Kesian betul la littleman nie, since summer break nie mati kutu duk umah jek!

The farewell was held outdoor, ader bbq sekali. Food mmg bykkk... potluck, and we brought dessert. Crowd... the usual crowd plus few others yg kitaorg tak pernah jumpa.

Ader this one guy, baru balik from M'sia. Balik for 3 mths, jaga mak dier sakit. Balik ke US, he told others about his mom's treatment. His mom ada kena buat MRI, and ada lah salah sorang nie mcm kagum M'sia dah ader MRI. Wah!!! dah baper tahun tak balik M'sia nie? Ke tak amik port psl perkembangan di M'sia? Mr ayah once did MRI in 1997 at Ampang Puteri. We believe MRI technology had arrived in M'sia long before that.

Sorry aaa takde gambar on this event. Tak terpikir pun psl nak amik gambar, so tak bwk camera :D

5 comments:

vivavogue said...

kesian littleman restless dok btapa dlm umah je ye...

jemol pon x blh tgk org bukak pintu....dia bdesup dulu....now daily entertainment dia ikut bibik p buang sampah kat bawah...lg sadis okeh....huhuhu

Alfian_Troxion said...

kok tak tau ada MRI di mesia? dia ingat negara sendiri masih orang idup atas pukuk? ish ish ish.. tapi takpe... kasik ilmu kat orang itu, baru dia akan fahaaam....

yaya|azura said...

tak besh aaa .. takde gambar.... :'(

zatil said...

vivavoque: littleman pun dok ngekor gak kalau pi buang sampah. dgr je mr ayah nak pi buang sampah, kelam kabut nak ikut! sian betul la anak2 kita nie...

troxion: tu la kan... kalau non-m'sian yg terkagum tu boleh la dimaapkan gak... adoi la...

cikyaya: gambar? ok, ok... tunggu next entry ;)

Izzah Azura said...

saya buat mri tahun 2006. er.

Related Posts with Thumbnails