Friday, July 11, 2008

Jenjalan US 2008 - Kent, OH (Outlet Shopping)

Kent & Aurora, Ohio (5th July 2008)

We woke up a bit late today. Nak cover balik penat and tak cukup tido for few days. Esoknyer plan nak travel jauh lagi, so relaks la one day. Since hari ni we've decided not to go far, it was a little bit relax. Furthermore, we have promised Joey that mrs. mama will cooked some decent meal. Kesian la kan, since Joey ni dah la single.

Later after we settle all the logistic matters, off we go to Aurora. Primary mission is to check out Aurora Farm Premium Outlet. Its just nearby Joey's place tapi dia sendiri pun tak pernah pegi situ (aper aaa joey, dah 7 mths la kiter duk US!). We drove around 20 minutes to reach our target.

Aurora Farm Premium Outlet ni is a class of its own la. It looks more country-like outlet. Brand selections are as usual. Polo RL, CK, Eddie Bauer, Guess, Fossil, Adidas, Nike, Bose and of coz Coach (at last, bought something here ;)).

We spent the whole evening there. Nasib baik jugak la ada playground kat situ. Our littleman spent his entire evening in the playground. Budak lain berganti keluar masuk, dia aje yg maintain kat dlm tu. Mr ayah and mrs mama bergilir la tunggu littleman kat situ (actually most of the time mr ayah je tunggu :P)

7 comments:

vivavogue said...

hahaha...klaau dah nama sopping kan....haruslarrrr mr.ayah yg jadik babysitter....ngeh3

yaya|azura said...

glamer giler spek ko zats.... aku terujaaa.... aku pon maoooo!

zatil said...

vogue: hehehe... mcm tak biaserrr ;)

cikyaya: maooo ka??? buleh aje... :)

Mamapinkie said...

wah! zatil ada beli coach ka? alamak..ada yang antar duit pesan suruh beli nie...hehehe

zatil said...

reenaz: ada la sket2... ;)

Mamapinkie said...

ada lah sket2x?? waah! tu more than one ke?!..hehee...seronok tengok gambar zatil jalan2x...tak dapat ke sana, tengok gambar pun dah cukup

zatil said...

hehehe... ader org ckp, kalau tak shopping tu bukan zatil namanyer... :P

anyway, kalau nak tau, YM la yek! segan ler citer lebih2 kat sini ;) boleh kasik tgk gambar sekali :D

Related Posts with Thumbnails