Saturday, June 7, 2008

Jenjalan US 2008 - Washington DC (Again...)

28th - 29th May 2008
Summer break baru nak mula, tapi kami dah start jenjalan dulu. We started our anniversarry weekend with outlet shopping. Kebetulan tgh Memorial day sale, grabbed the opportunity la, next year tak sempat, dah selamat balik M'sia.

Our first destination was Washington DC. Yes... DC again. This time just a short trip, 2D1N. We stayed at Georgetown Suites Harbour (recommended!). Among the places we visited were the White House, Capitol Hill, Lincoln Memorial, Korean War Veterans Memorial, Air and Space Museum, Spy Museum, Madame Tussauds, and a quick stop at Hard Rock and Zara (since Zara sebelah Madame Tussauds je).


For dinner, Afdal (a fren in DC) suggested Biryani Corner. While we were having our dinner there, we met a M'sian family. They are Afif's brother in law (abg alida). Dah lama jugak tak jumpa diaorg nie. Tak sangka pulak boleh jumpa kat DC. What a small world...

6 comments:

Olpicture said...

i selalu la yang part "shopping" yang i jeles dulu...

zatil said...

haaa... tu baru shopping kat 1st destination je. wait till next2 part ;)

yaya|azura said...

gila laa.. camni kalu, aku pon nak sambung buat master gak lah. leh shopping. :P
*niat tak murni nie .. hahahaha*

zatil said...

cik yaya, bukan ko kater nak dtg sini ke? meh meh!!! leh aku bawak pi shopping ;)

afdal (ayoi's fren) said...

Sedap tak Biryani Corner?

zatil said...

sedappp!!! mintak biryani ayam, tapi ayamnyer jenuh la nak carik... sket sgt, tak padan ngan nasi yg byk tu.

Related Posts with Thumbnails