Sunday, March 9, 2008

Shopping Spree...

Bangun pagi berkobar2 nak tau result pilihanraya umum 2008. both of us tak dapat mengundi tahun nie coz tak sempat nak register utk undi pos. so P98 and N18 kekurangan 2 undi.

Malaysian PM suffers election shock
, reported by CNN. Frankly, both us quite disappointed with the results, tapi bak kata Pak Lah, "ini pendirian rakyat untuk menunjukkan pilihan mereka untuk tidak mahu memberikan kami majoriti dua pertiga". skrg terserah la kpd rakyat utk melihat impact atas keputusan yg telah dibuat. Since the results were pretty much expected, we decided not to wait for the official announcement.
After having our brunch, we went to Clinton Crossing Premium Outlets. Many designers and brands can be found here, and tengah sale pulak tu! Dpt la few harta karun from Coach, Gap, Nike, and Skechers. my x-colleague, fikri mesti suka this place coz ader kedai favorite, Polo Ralph Lauren. Sure borong sakan kalau dier jumpa kedai nie... hehehe...
Later we continue our journey to Westbrook Tanger Outlets. sini pun byk pilihan, tapi cuma harith je dpt habuan from here. bought him few toys from KB Toy and books from Reader's Digest. we definitely will visit these 2 outlets again and again... especially before balik M'sia nanti :D

6 comments:

marjan said...

Aku tengok kat blog monitor aku sape lak together-gather nie... rupa rupanya.... :D :D :D

zatil said...

hahaha!!! belum habis heboh lagi psl our blog nie ;)

Anonymous said...

Alo... bestnya ada jualan murah macam tu..

kat Wellington, payah nak jumpa.. pastu most products are from China. Huhu

-zazz

~ayoi~ said...

Zaza: Memang heaven kat sini. Barang2 memang la murah, eventhough dah lepas convert to RM. The thought of buying branded labels for a cheaper price, priceless... Hehehe

Azhaezah said...

shopping in the US mmg heaven on earth... hahaha... lg2 kat factory outlet! enjoy yr shopping.

Anonymous said...

x nak bukak blog sales ker?:p
-lil-

Related Posts with Thumbnails