Saturday, August 30, 2008

Farewell Summer, Welcome Fall

Sekejap je rasanya Summer. Cuaca betul2 panas cuma dlm sebulan je. Its normal for the Northeastern part of the States, especially kawasan New England ni. End of Summer ni maksudnya dah nak mula la Fall. Fall is finally here already. Daun2 kat pokok pun start nak tukar kaler, even some pokok dah start luruh dedaunnya.

Mula Fall ni, mula la new session for mr ayah and littleman. Mr ayah masuk new trimester, and littleman akan masuk sekolah baru - Forest Elementary School for Kindergarten. 3 days before littelman starts school, the school called saying that littleman's medical checkup is not complete. Dulu diaorg jugak yg check medical checkup form tu and said dah ok. Kali nie cakap psl takde blood pressure and urine test plak! Budak baru nak kindergarten nih! Anyways, we managed to settle the issue except for the eye test. Eye test tak dpt buat psl littleman takmo duk diam.

Kejap je masa berlalu... Tinggal lagi 2 semesters je lagi, Mr ayah akan tamat pengajian. Littleman nanti tak sempat pun nak abiskan his Kindergarten dah kena balik M'sia. Tak kisah la, yg penting dpt bagi dia exposure before dia masuk sekolah rendah nanti. By the time balik M'sia nanti sempat few months je kot nak masuk tadika.

Bye2 summer... welcome fall... welcome Ramadhan...

3 comments:

vivavogue said...

kalau posa sampai 3.30pm jeh mmg sgt ditunggu2ler kan...hehehehe...slamat bposa guys

zatil said...

skrg nie belum lagi la... sampai abis puasa nie, paling awal pun berbuka kul 6.35pm :)

olpicture said...

selamat berposa....

Related Posts with Thumbnails