Friday, May 9, 2008

What's Your Favourite Color?

Most people have their favorite color. Ada macam2 reasons orang bagi untuk justify favorite color masing2. Ada yang kata memang color zodiac, ada yang dibesarkan dengan color tu and ada yang simply just suka color tu. There's also some articles saying that colors represents the characteristics/personalities of an individual. Some people are obsess with their favorite colors till they dressed in their colors, decorate their house in their colors or even drive a car of their colors.

Both of us don't really have a specific color to go with. However, when it comes to home deco, it'll always comes to Green as our preference. To blend it with, a choice of earth based color cames in. For us, the concept of mixture of green and earth color makes the environment within the house feels cozy and soothing. Nak cari furnitures with such color pun senang. Even it can be blend either with modern or conservatives type of furnitures. However, not every part of the house must looks green.



Back home in Malaysia, both of us drove Red color cars. Red color cars ni senang nak maintain. Kalau kotor pun tak berapa obvious. Furthermore, red color on cars nampak elegant.







- red kembara dlm kenangan











Look at this blog, boleh agak la kot what is our preferred color. Does the theme color reflects our preferences?
Well, what's your favorite color?

7 comments:

the cheeky wife said...

aku tak tau aku suka colour apa. sbb ada certain bende elok colour ni...ada elok colour itu. memula aku ingat aku suka green sbb more than 50% of my baju kurung mesti berunsur kan hijau. pehtu aku terjebak ngan kolor merah especially utk kitchen utensils. pehtu kolor pink pun mcm sweet2 cantik gitu (girlish sgt kan tak seswai ngan umur).pehtu hari tuh mcm cantik plak turqoise...ahahahha. by the way, cantik la kusyen hijau ko tu

azzam izham said...

merah.....hijau
baru.....lama?
brapa?

d said...

saya sker pink la.cik pah, very the tak matured aku nih kan.

ari tuh g kursus communication, sampai tekezut penceramah tu, sebab saya la satu-satunya orang yang pick pink untuk 2-2 kad yang dia suh amik.

very the.

Olpicture said...

aku selalu end up chose something chocolate...and grey! kitaorang selalu quote line from "gosford park", "green is such a difficult colour"

kereta wira merahku pun dalam kenangan... siapa pemiliknyer sekarang ni...

yaya|azura said...

i luv pink but i'm driving a gold colored car.. hehehe. camne tuh?

Joey aka Rizal said...

I'm not sure if i have a favorite color. But I do like the songs that have colors in it. Like "Pink Is My Favorite Color", "Blue" or sometimes even cerita blue.

But for home decor green tu, not really my taste lah, I think sebab dah muak, dkt UIA semua benda green. Hijau2 nie, ko org PAS ker....

~ayoi~ said...

Cik Pah: Kami pun takde la any specific color sampai nak jadi obsess. Mana yg sedap mata pandang, tu la warna pilihan. And kusyen mcm nak kena bawak balik je.

D & Yaya: Pink? Girl la you.

Jess: Aku suka makan coklat. Hehehe.

Joey: Kau takleh lari dari UIA dah. Balik nanti you have serve your term pulak. And, PAS? You know us better la.

Related Posts with Thumbnails