Tuesday, March 31, 2009

All Packed Up

Semua barang dah packed, masuk lori and tunggu nak ship. Few people tumpang the shipment

baru sampai

pakcik ni kuat gila. umur 55 tapi angkat barang2 berat selamba je

loading up





loading shadow

bye... see u in few weeks

9 comments:

the cheeky wife said...

welcome homeeee
welcome homeeeeee

azzayd said...

beb..nnt need ur advice on choosing the right co and quotations..

azzayd said...

lupa nak tanya...air beds ada angkut tak?hehehe

dillazag said...

kami la tu yang tumpang shipment..
cepatla may.. cepatla may..
daku merinduimu..
hihihihi

*berangan pakai baju baru*

gambit said...

Ayoi, ko dah abis study ke? (nampak sangat tak up to date)

~ayoi~ said...

Pah: See you in KD

azzayd: Nanti aku email kat kau. Air bed apa yg kau tanya ni?

dillz: Nanti kita pi Karaoke pakai baju cap sama yek

gambit: Tunggu kepulangan ku..

gambit said...
This comment has been removed by the author.
gambit said...

Ayoi, terasa macam baru minggu lepas aku order microwave ngko tu (yang aku tak dapat). Ni apa bende dari US yang bole di offer kat aku ni??? (tak sedar diri lagi dah makan epal dari US...mati la sokong US).

Jep said...

alamak yoi.. bestnye dah nk balik mesia!

Related Posts with Thumbnails