Friday, November 7, 2008

Beautiful Fall in CT

The weather was nice,though a bit chilly. Nasib baik la angin tak berapa kuat. Balik dari Yale-New Haven Hospital, Anis dtg pick up kat rumah. Destination: East Rock Park Summit, Hamden. Dekat je pun dgn New Haven ni, around 15 minutes drive je.

Once sampai kat summit tu, we were mesmerized by the beautiful view of the park and the aerial view of New Haven town. Dari atas ni nampak la area Downtown New Haven. Budak2 la seronok kat sini. Main berlari sana sini. Harith dgn Amin sakan la. Alyssa yg baru 18 bulan pun sama gak nak join abang2 dia ni berlari. Siap ada sorang budak pompuan ni, join diorang sekali sampai tak nak balik la. Seronok tgk diorang enjoy berlari. Biasanya main dlm rumah je, sekali sekala dpt lepas kat park mmg la seronok.

We did take pictures while we were there. Cantik sungguh la tgk daun2 kat pokok2 yg dah mula tukar kaler jadi kuning and merah. Ada lagi yg still hijau, and ada juga yg dah takde daun. Bila hari dah mula gelap, kami pun gerak balik.

Fall is really beautiful, tambah pula dgn berita gembira lepas kami balik dari Yale-New Haven hospital hari ni, it really makes our day.

7 comments:

amfarra said...

Congratulations Zatil on the very good and awaited news .. :-)

z.a.i.r.e.e.n said...

CONGRATS to both of u!!! Boleh la cop "MADE IS USA" nampaknye... hehe...

JuSh said...

Kak zatil & Ayoi, congratulations. Kena tukar benua baru menjadi nampak gayanya ni. *wink*

zatil said...

thanks all... :)

jep said...

paling suka masa mula2 fall bila daun start tukar colors. skrg pokok hbs nk botak xda daun, rasa lapang sgt lak plak bila pandang atas :D

Cookie Monster said...

Congratulations! to both of you.

~ayoi~ said...

Jep: Cantikkan perubahan daun2 masa fall ni. Cuma tak tahan angin sejuk je la.

cookie monster: TQ very much

Related Posts with Thumbnails