Tuesday, February 24, 2009

Nu shu

Uncle! uncle! lookkk... i got a nu shu :) hehehe... bangga betul littleman dgn kasut baru dier. Actually nie 1st time littleman nak beli kasut atas kemahuan dier sendiri and pilihan dier sendiri. Try try terus pakai jln keliling kedai :D Scan price tag pun kat kaki dier je. Esok pi school littleman nak pakai kasut Ben10 ;)


So skrg dah boleh basuh kasut oshkosh dier yg beli maser nak raya 2007 dulu. Memang belasah habis2an kasut tu. Tak rugi beli mahal2 ;)

*saper2 nak jugak for their boys, RM90 per pair. Ada 2 colors, silver (seperti dlm gambar) and black ;)


7 comments:

Ida-Mama Zarief said...

Alaa..anak aku tak suka Ben 10..Dia suka Thomas & Friends..Kasut Thomas ada tak? hehehe...

zatil said...

kasut thomas ada jugak. tapi aku tak sure harga baper.

zarief muda lagi. harith dulu pun tak pandang cartoon network nie. dah 4 tahun lebih baru layan ;)

Joey aka Rizal said...

Hmm, it wont be long when he wants nike lak....kids grow up so fast.

zatil said...

ooo that's why i dah beli siap2 ;)

fara.am said...

i ols nak nike gak! post gambo here leh aku tiru ekekekek

Ismi Umar said...

Zatil, size nak tgk camana?

zatil said...

kak ismi, normally kat m'sia ikut UK size, kat US bigger by 1 size. kalau kat m'sia pakai size 7, kat US size 8.

Related Posts with Thumbnails