Friday, October 16, 2009

Meet Dr. Ting

So, littlebro pun dah di-introduced to Dr. Ting... Been planning to continue littlebro's immunisation with Dr. Ting, tapi asyik tertangguh sbb kalah psycho nak drive all the way ke Puchong from Keramat/KD.
We went to dr ting because littlebro got flu, cough, and phelgm. Masuk 3rd night, his phelgm dah berkurangan tapi belum hilang, so kena continue another 2 nights. Littlebro nie cool je biler amik neb. Memang berbeza la dgn littleman yang meraung all the way the process masa kecik2 dulu. Littlebro nie nangis gak la biler dah lama sgt takleh nak bebas bergerak, cuma takde la sehebat tangisan littleman :D

Pics below were snapped on our 2nd night to dr ting's clinic:



And these 2 on the 3rd night:

003

003
Sudah tak heran. boleh tido lagi... hehehe...

And below are pics of littleman when he was admitted in Columbia hosp, puchong due to diarrhea (Sept 26th-29th):
003

003

003

2 comments:

ellyn said...

zat...hayl nmpk besar. last month baby aqeela pun ken buat tat nebulizor..memula mcm cool but then nangis smp abis dos tu. Skang tinggal kat maner...aku selalu passed by columbia hosp tu dulu...masa site kat batm puchong...

zatil said...

ellyn, hayl skrg nie berat dah 7kg, tinggi 62cm. mmg besar jugak la for 4mths++ baby :D

kami skrg nie duk kota damansara. boleh sampai ke puchong tu psl dah biaser dgn the same paed since 2004.

Related Posts with Thumbnails