Tuesday, April 28, 2009

Weekend anda?

Cuci kereta lorrr... hah? mr ayah cuci kereta? Biler last yek mr ayah cuci kereta? Tak ingat dah, mmg dah lama sgt tak pernah nampak mr ayah cuci kereta.


Littleman yg rajin cuci kereta hehehe... Rajin nyibuk! Actually pagi tu littleman payah nak mandi pagi. So ajak la cuci kereta... Cuci terano arwah atuk and neo mr ayah. Suka la dpt main air... abis org lain yg basah!


Later after zohor all of us went to Marche Movenpick, The Curve for lunch. Tapi mrs mama dipaksa melencong dulu ke MPH oleh littleman setelah usaha dier mengajak cari thomas table gagal. Lama gak kat MPH tunggu mamat kecik tu pilih buku. Rambang mata la tu tgk byk thomas books.






Sempat juga singgah ke rumah KD :)

7 comments:

Shahnaz Ramli said...

Marche meh.. rindu nampak.. :P

zatil said...

hahaha!!! dah 2 kali pegi tu sejak balik :D Azrul la belum pi lagi, kasi chance la... :P

byk lagi pics food lain, maleh lak nak upload semua... nanti letak kat FB jek...

azzayd said...

hehe ingatkan Mama je yg rambang mata nak pilih handbag.Harith pun rambang mata jugak nak pilih buku yea..

Olpicture said...

aaahhhhh lama tak ke Marche...

vivavogue said...

amacam harith dah blh suaikan diri blk?

bler nak start skool kat msia?

zatil said...

aina: harith kalau masuk kedai buku mmg lama... unless buku2 yg dicari takde ;)

vogue: tunggu pindah dulu... takde la nak bertukar2 tadika nanti. sekolah rendah dah register, kat bandar utama.

gorjess: so aperlagi? jom la ke marche... ayoi belum puas lagi tu sbb tak dpt roasted chicken ari tu... dah abis :P

azzayd said...

wah zatil sakan makan kat luar sekarang nooo....balas dendam la tu..x yah nak susah2 berkuntau kat dapur nak masak roasted chic sendiri ekk

Related Posts with Thumbnails