Saturday, April 25, 2009

Fish Spa

At last merasa jugak nak buat fish spa... First time dengar dulu tak sempat nak try. Time tu tau ader kat Pavillion je and that time just few days before going to the US. Ingat lagi, time tu jugak baru lepas makan kat Fridays.

This time around, lepak2 kat Fridays again, with the same people (minus 1) and terus tak lepaskan peluang utk try fish spa tu. Price still the same... RM38 for 30 minutes.


Mula nampak ikan besor terkejut badak jap! Mak ai!! besornyer ikan! Berani ke nak letak kaki dlm kolam tu??? Rupanyer normally org try dgn ikan kecik dulu in different kolam. Geli gillerrrr!!! Tapi after 1-2 mins hilang la rasa geli tu... Rugi la kalau asyik dok geli2 nak letak kaki dlm tu kan, 30 mins je, takleh buang masa! hehehe...

4 comments:

gambit said...

Yoi, ko kena pastikan Fridays tidak menghidangkan menu ala- ala ikan. Mana tau dia dapat supply dari fish spa tu. Hehehe.

Joey aka Rizal said...

ish, seram yer.....aku takut nanti angkat kaki tinggal tulang jer...

Shahnaz Ramli said...

Kalau kat Pulau Dayang Bunting benda ni free je.. and the ikan is ikan keli gedabak besar..

zatil said...

shahnaz, kalau setakat keli gedabak tu, rendam kaki kat Mines jek :P

Related Posts with Thumbnails