Tuesday, January 5, 2010

New Year, New Era

Bila tgk kat blog feed most of kengkawan ada aje buat entry pasal new year. New year, new resolution, new vision, new mission.. ada jugak yg new car..

2010 ni littleman is entering a new era, new milestone. Littleman dah masuk darjah 1 kat SKBUD(4). Kejap je rasanya masa berlalu. Eventhough he is used to the school environment, tapi primary school ni is more structured, ada discipline. Hopefully he will be able to adjust to the new environment gradually.

Last Thursday (Dec 31, 09) ada sesi orientasi for budak2 darjah 1 SKBUD(4). Total student ada la dlm 100++ and average satu kelas dlm 30 orang students. Littleman masuk kelas 1 Zuhal. Ada gak kawan littleman from Kinderland dulu masuk sekolah sama gak, Jordan, tapi dia masuk kelas lain. So far nampak okay je masa orientasi tu. Kita tunggu la when the actual session starts on Monday nanti. Jenuh la nanti nak kejut littleman pagi2 sebab nak tunggu van sekolah nanti...

Apart from that, littlebro pun masuk 7 bulan dah. We just realized that littlebro dah start tumbuh gigi. Nampak ada 1 setengah batang gigi belah bawah. Littlebro talks a lot too. Skrg ni dok baa...baa...baa... bila dia main sorang2.

mr ayah & mrs mama nothing new to update. cuma nak start routine baru je la pas ni, dgn littleman dah start sekolah ni.

Anyway, Happy New Year to beloved families, friends and readers.. May 2010 brings good fortune, better health and happiness to all...


2 comments:

fara.am said...

yey! harith dah skul! bestnyer!
happy new year zatil and family!

vogue said...

wow....how time flies....dah masuk skolah dah harith....all the best boy!

Related Posts with Thumbnails